تاریخ انتشار : یکشنبه 10 اکتبر 2021 - 13:27

۹ مکان به مراکز خرید تضمینی خرمای استعمران خوزستان اضافه شد

۹ مکان به مراکز خرید تضمینی خرمای استعمران خوزستان اضافه شد

مدیرکل تعاون روستایی خوزستان گفت:به منظور تسهیل ، سرعت بخشیدن به فرایند خرید خرما و جلوگیری از ایجاد صف ، ۹ مکان جدید به مراکز خرید تضمینی خرمای استعمران در خوزستان افزوده شد تا تعداد آنان به ۲۴ مرکز برسد. هما خوزستان: محمد امین معین راد روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود:مراکز جدید

مدیرکل تعاون روستایی خوزستان گفت:به منظور تسهیل ، سرعت بخشیدن به فرایند خرید خرما و جلوگیری از ایجاد صف ، ۹ مکان جدید به مراکز خرید تضمینی خرمای استعمران در خوزستان افزوده شد تا تعداد آنان به ۲۴ مرکز برسد.

هما خوزستان: محمد امین معین راد روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود:مراکز جدید خرید تضمینی خرما وابسته به تعاون روستایی در شهرهای اهواز ، ماهشهر ، آبادان ، شادگان ، هندیجان ، رامشیر و کارون فعال شده‌اند.
وی گفت: تاکنون ۱۰هزار تن خرمای استعمران از نخل داران خوزستان خریداری و به انبارهای تعان روستایی انتقال یافته است.
به گفته معین راد خرید تضمینی خرمای استعمران از ۲۳ شهریور ماه شروع شده و تا پایان مهرماه ادامه خواهد یافت ولی در صورت ضرورت و نیاز ، زمان خرید خرما تمدید می‌شود.
مدیرکل تعاون روستایی خوزستان افزود:خرمای استعمران درجه ۱ از قرار هرکیلوگرم ۹۲ هزار ریال، درجه ۲ از قرار هرکیلوگرم  ۷۸هزارو  ۲۰۰ ریال و قیمت خرمای استعمران درجه سه از قرار هرکیلوگرم ۶۰هزار خریداری می شود.
وی هدف از خرید تضمینی خرما که امسال پس از ۱۷ سال در خوزستان از سرگرفته شد جلوگیری از ضرر و زیان نخلداران و قطع دست دلالان و واسطه‌ها اعلام کرد.   
بر اساس اعلام سازمان جهادکشاورزی خوزستان ، کل خرمای استعمران تولید خوزستان حدود ۱۴۶ هزار تن است که از این میزان بالغ بر ۸۵ هزار تن به ارزش ۱۰۰میلیون دلار به خارج از کشور صادر خواهد شد.
برداشت خرما در خوزستان از دهم شهریور ماه به صورت پراکنده و غیرمتمرکز از سطح ۳۶هزار و ۷۰۰هکتار از نخیلات بارور استان شروع شده و تا آبان و پیش از شروع بارندگی های پاییزی ادامه خواهد یافت.
مساحت کل نخیلات بارور و غیربارور خوزستان ۴۲ هزار و ۵۰۰هکتار است.
سازمان جهادکشاورزی خوزستان پیش بینی کرده امسال ۲۳۵ هزار تن انواع خارک، رطب و خرما برداشت شود که نسبت به سال زراعی گذشته پنج هزار تن افزایش دارد.
شادگان، بهبهان، کرانه شرقی اروندرود،۲ سوی رودخانه بهمشیر در آبادان، دشت آزادگان، خرمشهر، هویزه، حمیدیه، اهواز، کارون، ماهشهر و هندیجان از کانون‌های اصلی تولید خرما در خوزستان هستند.
خرما دارای بیشترین ارزش افزوده در بین محصولات کشاورزی خوزستان است.
بخش زیادی از نخیلات جنوبی خوزستان به ویژه آبادان و خرمشهر در جریان جنگ تحمیلی از بین رفت و بخشی نیز بر اثر شوری و کمبود آب به شدت آسیب دید.
امسال نیز بخش زیادی از نخیلات مناطق جنوبی و مرکزی خوزستان با تنش آبی و شوری آب رو به رو بودند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.