تاریخ انتشار : دوشنبه 17 آگوست 2020 - 19:57

قرارداد توسعه میدان نفتی بالارود بین سه شركت ملی مناطق نفتخیز جنوب و ملی حفاری و جهان پارس امضاء و مبادله شد

قرارداد توسعه میدان نفتی بالارود بین سه شركت ملی مناطق نفتخیز جنوب و ملی حفاری و جهان پارس امضاء و مبادله شد

هما خوزستان: در آیینی با حضور مهندس بیژن زنگنه وزیر نفت، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب قرار داد توسعه میدان نفتی بالا رود بین شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب به عنوان کارفرما و شرکت های ملی حفاری ایران و مهندسی و ساختمانی جهانپارس امضا و مبادله شد. به

هما خوزستان: در آیینی با حضور مهندس بیژن زنگنه وزیر نفت، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب قرار داد توسعه میدان نفتی بالا رود بین شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب به عنوان کارفرما و شرکت های ملی حفاری ایران و مهندسی و ساختمانی جهانپارس امضا و مبادله شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران امضای قرارداد  توسعه این میدان  روز دوشنبه (27 مردادماه) همزمان با مبادله  اسناد 13 قرارداد طرح نگهداشت و افزایش تولید نفت با هدف حفظ جریان کار و اشتغال در صنعت نفت، میان دو شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و نفت فلات قاره و ۱۴ شرکت ایرانی  صورت پذیرفت.

توسعه میدان نفتی بالارود در شمال استان خوزستان در دو بخش سطح الارضی و تحت الارضی تعریف و در دو بخش برون‌ چاهی شامل ایجاد لوکیشن، خط انتقال آب و… و درون‌ چاهی شامل تامین دکل، ارایه خدمات فنی و مهندسی حفاری انجام می‌شود.

در این قرارداد که ارزش آن بیش از ۴۱ میلیون یورو برآورد گردیده، شرکت ملی حفاری ایران با مشارکت شرکت مهندسی و ساختمانی جهانپارس همکاری می کند و حفاری شش حلقه چاه توسعه‌ای با بکارگیری دو دکل حفاری سنگین در مدت ۲۴ ماه حفاری بخشی از شرح کار اجرای پروژه است.

در جریان اجرای پروژه با توافق میان شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و ملی حفاری برای شتاب بخشی در اجرای پروژه احتمال به‌ کارگیری یک دستگاه حفاری دیگر نیز مدنظر قراردارد.

شرکت ملی حفاری ایران پیش از این در راستای طرح توسعه 28 مخزن در مناطق نفتخیز جنوب ، اجرای دو پروژه توسعه میدان نفتی گچساران در گستره عملیاتی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و  توسعه میدان نفتی نفت شهر در حوزه شرکت نفت مناطق مرکزی را برعهده گرفت که این دو پروژه با پیشرفت مناسب در دست اجرا می باشد.

۱۳ قرارداد طرح نگهداشت و افزایش تولید نفت، صبح امروز (دوشنبه، ۲۷ مردادماه) بین دو شرکت نفت فلات قاره ایران و ملی مناطق نفت‌خیز جنوب (کارفرما) با ۱۳ شرکت ایرانی (پیمانکار) امضا شد. ارزش مجموع این قراردادها بیش از یک میلیارد و ۵۲۷ میلیون یورو اعلام شده است و با اجرای این قراردادها، حدود ۱۸۵ هزار بشکه به ظرفیت تولید نفت کشور افزوده می‌شود.

این ۱۳ قرارداد که حوزه اجرایی آن در پنج استان خوزستان، فارس، کهگیلویه و بویر احمد، بوشهر و هرمزگان خواهد بود، مشتمل بر ۱۱ قرارداد به کارفرمایی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب و دو قرارداد به کارفرمایی شرکت نفت فلات قاره ایران است و همه پیمانکاران طرف قرارداد مطابق روال جاری بسته‌های قراردادی طرح نگهداشت و افزایش تولید نفت، شرکت‌های ایرانی هستند.

بر این اساس، قراردادهای پروژه زیلایی و پروژه چلینگر و گرنگان، هر دو با شرکت گلوبال پتروتک کیش، پروژه رامین با شرکت توسعه صنعت نفت و گاز پرشیا، پروژه منصورآباد با شرکت توسعه پتروایران، پروژه سیاه‌مکان با شرکت گسترش انرژی پاسارگاد، پروژه مارون ۲ و ۵ و پروژه مارون ۶ با شرکت تنکو، پروژه مارون ۱ و ۴ با شرکت حفاری شمال (هلدینگ انرژی گستر سینا)، پروژه مارون ۳ با شرکت مهندسی و ساخت تأسیسات دریایی ایران، پروژه بالارود با (مشارکت) ملی حفاری ایران و مهندسی و ساختمانی جهانپارس و پروژه اهواز ۱ و ۴ با (مشارکت) صنایع نفت و انرژی قشم و مارون‌کاران به امضا رسید.

 قرارداد پروژه رسالت شرکت نفت فلات قاره ایران نیز با (مشارکت) مهندسی و ساخت تأسیسات دریایی ایران و راهبردهای هوشمند و پروژه فروزان نیز با (مشارکت) پتروپارس و مبین‌سازه‌گستر امضا شد.

تعیین تکلیف بیش از دوسوم بسته‌های کاری طرح

پیش از این در مهرماه سال ۹۷، نخستین قرارداد طرح نگهداشت و افزایش تولید نفت برای پروژه سیری (میدان‌های سیوند و اسفند) شرکت نفت فلات قاره ایران امضا شد و چندی بعد در بهمن‌ماه همان سال، ۹ قرارداد دیگر این طرح مشتمل بر ۶ بسته کاری شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب (پروژه‌های کبود، گچساران خامی، لالی آسماری، نرگسی، منصوری آسماری و رامشیر) و سه بسته کاری شرکت نفت مناطق مرکزی ایران (پروژه‌های دانان، سعادت‌آباد و نفت‌شهر) با شرکت‌های ایرانی امضا شده بود.

با در نظر گرفتن ۱۳ قرارداد طرح نگهداشت و افزایش تولید نفت که امروز (۲۷ مردادماه) امضا شد و با احتساب ۱۰ قرارداد مرحله نخست این طرح که سال ۹۷ به امضا رسید، تاکنون در مجموع، تکلیف ۲۳ قرارداد یعنی بیش از دوسوم بسته‌های کاری این طرح مشخص شده است. مجموع ارزش این ۲۳ قرارداد بیش از ۲.۲ میلیارد یورو است و در مسیر اجرای این پروژه‌ها، برای حفاری ۱۶۵ حلقه چاه جدید، تعمیر ۷۱ حلقه چاه، تعمیر، توسعه یا احداث واحدهای سطح‌الارضی مربوطه و نگهداشت و افزایش ۲۸۰ هزار بشکه‌ای ظرفیت تولید نفت برنامه‌ریزی شده است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.