آشتی سفره های ایرانی با غذاهای اصیل/یاداشت اختصاصی هما خوزستان/افشار پرویزی بابادی
![آشتی سفره های ایرانی با غذاهای اصیل/یاداشت اختصاصی هما خوزستان/افشار پرویزی بابادی آشتی سفره های ایرانی با غذاهای اصیل/یاداشت اختصاصی هما خوزستان/افشار پرویزی بابادی](https://homakhouzestan.ir/wp-content/themes/tnn0/images/no-thumbnail2.jpg)
اختصاصی هما خوزستان افشار پرویزی بابادی غذاهای اصیل ایرانی به فراموشی سپرده دارند و کمتر با آنها بها داده میشود این روزها رستوران های زیادی در سطح شهر وجود دارد و تنوع غذایی آنها بسیار بالا است است که هر کدام از غذاها طرفداران خاص خود را دارد میل ذائقه بیشتر کودکان نوجوانان و غذاهای
اختصاصی هما خوزستان
افشار پرویزی بابادی
غذاهای اصیل ایرانی به فراموشی سپرده دارند و کمتر با آنها بها داده میشود این روزها رستوران های زیادی در سطح شهر وجود دارد و تنوع غذایی آنها بسیار بالا است است که هر کدام از غذاها طرفداران خاص خود را دارد میل ذائقه بیشتر کودکان نوجوانان و غذاهای فست فود بیرون از خانه به طور زیادی گسترش پیدا کرده است.
برای مادرها غذا خوردن فرزندان و اعضای خانواده بسیار مهم است. آنها در طول روز دغدغه نوع غذایی که باید درست کنند و میل و ذائقه بقیه برای خوردن آن غذا را دارند . خوردن غذای سالم و مفید در طول شبانه روز نباید مورد غفلت و بی توجهی قرار گیرد چرا که حفظ سلامتی بدن از طریق تامین منابع مفید و لازم در مواد غذایی تامین میشود.
صرف غذا در محیطی بیرون از خانه مستلزم رعایت کردن اصول بهداشتی برای حفظ سلامتی و جلو گیری از ابتلا به بیماری هاست بسیاری از کودکان که معده حساسی دارند با خوردن غذای بیرون دچار مسمومیت میشوند. در میان لیست غذا های هزار رنگ و لعاب باید نام غذا های اصیل ایرانی که سرشار از مواد مغذی هستند و متناسب با ذائقه ایرانی ها طبخ می شوند در صدر قرار گیرد .
قومیت های مختلف ایرانی در شهر های مختلف غذا های اصیل و خاص خود را دارند که غالب آنها با مواد طبیعی و تازه که حاصل دست رنج اهالی است آماده میشود. در گذشته که سیستم بهداشت و درمان گسترش چندانی نداشت در ایران از گیاهان دارویی یا به اصطلاح گیاهان کوهی به عنوان دارو و غذا استفاده میشد.
غذا درمانی و دمنوش خوردن راهکار بسیاری از بزرگتر ها هنگام بروز بیماری و فرزندان بود که متاسفانه کم کم به فراموشی سپرده شد. در رستوران ها تنوع و رنگ غذا های خارجی بسیار گسترش پیدا کرده است و گرایش به آنها هر روز بیشتر از گذشته میشود. غذاهایی که با سبزیجات معطر و تازه و ادویه های ایرانی طبخ میشود را مهمان سفره های نهار و شام خود قرار دهید
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰