تاریخ انتشار : سه‌شنبه 14 سپتامبر 2021 - 19:14

طرح جامع شبکه فاضلاب اهواز پس از ۲۸ سال ۴۰ درصد پیشرفت دارد

طرح جامع شبکه فاضلاب اهواز پس از ۲۸ سال ۴۰ درصد پیشرفت دارد

مدیرعامل آبفا خوزستان گفت: طرح جامع شبکه فاضلاب اهواز از سال ۱۳۷۲ آغاز شده که تاکنون تنها ۴۰ درصد پیشرفت داشته در حالی که این پروژه باید تاکنون تکمیل می‌شد. هما خوزستان: به گزارش ایرنا، محمدرضا کرمی نژاد روز سه‌شنبه در نشست جمع‌آوری آب‌های سطحی در محل استانداری خوزستان بیان کرد: ایستگاه‌های پمپاژ اهواز قابلیت دفع این

مدیرعامل آبفا خوزستان گفت: طرح جامع شبکه فاضلاب اهواز از سال ۱۳۷۲ آغاز شده که تاکنون تنها ۴۰ درصد پیشرفت داشته در حالی که این پروژه باید تاکنون تکمیل می‌شد.

هما خوزستان: به گزارش ایرنا، محمدرضا کرمی نژاد روز سه‌شنبه در نشست جمع‌آوری آب‌های سطحی در محل استانداری خوزستان بیان کرد: ایستگاه‌های پمپاژ اهواز قابلیت دفع این حجم آب را در هنگام بارندگی شدید ندارند.

وی گفت:باید ایستگاه‌های پمپاژ اهواز اصلاح و شبکه فاضلاب بازسازی شود تا در آینده با مشکل رو به رو نشویم.

وی در ادامه با اشاره به وضعیت نامناسب ایستگاه مرکزی پمپاژ اهواز افزود: برای سایبان این ایستگاه از ۲ کپر و یک ورق ایرانیتی استفاده شده که بسیار نامطلوب است.

به گفته مشاور طرح جامع آب و فاضلاب در صورت تامین اعتبار، این طرح تا پایان سال ۱۴۰۵ به پایان می‌رسد.

فرسودگی ایستگاه‌های پمپاژ در اهواز 

سرپرست شهرداری اهواز نیز در این نشست گفت: شبکه فاضلاب اهواز تمام ایرادات از جمله طراحی غلط، نبود توسعه شبکه متناسب با پیشرفت اهواز، و استفاده نشدن از متریال مناسب را دارا است.

علیرضا عالیپور با بیان اینکه در این مدت ایستگاه‌های پمپاژ اهواز فرسوده شده و ظرفیت کمی دارند افزود: یک سوم کلانشهر اهواز دارای سکونت‌گاه غیر رسمی است که در حال توسعه هستند و فرصتی برای ایجاد زیرساخت نمی‌دهند.

وی بیان کرد: سیستم فاضلاب اهواز به گونه‌ای است که دفع آب‌های سطحی و فاضلاب در یک مسیر است که این طرح درست نیست و اکنون با توسعه و افزایش واحدهای مسکونی این شبکه ظرفیت ندارد و باید بازسازی شود.

معضل قدیمی فرسوده بودن شبکه فاضلاب در برخی شهرهای خوزستان از جمله اهواز، و گنجایش نداشتن تخلیه به ویژه هنگام بارش شدید باران، سال‌هاست که مردم را رنج و آزار می‌دهد به طوری بیشتر خیابان‌ها و معابر شاهد پس زدگی فاضلاب و بوی نامطبوع آن هستند.

آذر ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ بر اثر بارندگی شدید بخش‌های وسیعی از کلانشهر اهواز، کارون و آبادان دچار آبگرفتگی و پس زدن فاضلاب شد که خسارت زیادی به مردم و وسایل خانگی آنان وارد شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.