تاریخ انتشار : جمعه 1 نوامبر 2019 - 12:12

بازسازی مدارس فرسوده و سیل ‎زده استان خوزستان به همت نفت

بازسازی مدارس فرسوده و سیل ‎زده استان خوزستان به همت نفت

هما خوزستان: شرکت ملی نفت ایران با انجام فعالیت‎های گسترده‎ای در حوزه مسئولیت‎های اجتماعی، مدارس سیل‌زده استان خوزستان و همچنین مدارسی که پیش از سیل امسال فرسوده بودند را بازسازی، نوسازی و تجهیز کرد و این مدارس را تا پیش از مهرماه امسال تحویل داد. رئوف نایب‌زاده، نماینده مدیریت نظارت بر طرح‌های عمرانی مناطق نفت‌خیز در

هما خوزستان: شرکت ملی نفت ایران با انجام فعالیت‎های گسترده‎ای در حوزه مسئولیت‎های اجتماعی، مدارس سیل‌زده استان خوزستان و همچنین مدارسی که پیش از سیل امسال فرسوده بودند را بازسازی، نوسازی و تجهیز کرد و این مدارس را تا پیش از مهرماه امسال تحویل داد.

رئوف نایب‌زاده، نماینده مدیریت نظارت بر طرح‌های عمرانی مناطق نفت‌خیز در طرح‎های عام‎المنفعه استان خوزستان با اشاره به آسیب دیدن ۱۰۸ مدرسه در شهرستان‌های اهواز، دشت‌آزادگان و شادگان پس از سیل فروردین‌ماه امسال، گفت: پس از حادثه، شرکت ملی نفت ایران فوری وارد عمل شد و ضمن ارزیابی خسارت واردشده، برای کمک به جبران آن اعلام آمادگی کرد که با انجام تعهدها و همچنین همت سازمان توسعه، تجهیز و نوسازی مدارس، موفق شدیم پیش از بازگشایی مدارس در مهرماه امسال، پروژه‌ها را به پایان برسانیم و تحویل دهیم.

وی با بیان اینکه شرکت ملی نفت ایران به محض ارائه اسناد مالی نسبت به تسویه حساب فعالیت‌های انجام‌شده پیمانکاران اقدام کرد، گفت: این موضوع دلگرمی سازمان توسعه، تجهیز و نوسازی مدارس و همچنین پیمانکاران را به دنبال داشت و همین مسئله سبب شد با وجود محدودیت زمانی، مدارس آسیب‌دیده در جریان سیل، به‌موقع نوسازی، بازسازی و تجهیز و پیش از مهرماه به آموزش و پرورش تحویل شوند.

نماینده مدیریت نظارت بر طرح‌های عمرانی مناطق نفت‌خیز در طرح‎های عام‎المنفعه استان خوزستان با بیان اینکه نوسازی و بازسازی مدارس تنها به مدارس آسیب‌دیده محدود نمی‌شد، گفت: بسیاری از مدارس پیش از وقوع سیل فرسوده بودند و گاه تجهیزات قابل استفاده نداشتند. در جریان سیل برخی مدارس به دلیل بالا آمدن آب و تالابی شدن منطقه آسیب دیدند، اما پس از سیل به همت شرکت ملی نفت ایران مدارس آسیب‌دیده و نیز مدارس فرسوده و فاقد تجهیزات، بازسازی، نوسازی و تجهیز شدند، به‌گونه‌ای که به اذعان مردم منطقه کسی فکر نمی‌کرد مدارس پس از سیل با این کیفیت آماده بهره‌برداری شوند.

نایب‌زاده افزود: عمده تجهیزات مدارس از جمله میز و نیمکت، تجهیزات آموزشی، ورزشی، گرمایشی و سرمایشی، همه نوسازی و تجهیز شدند.

وی با اشاره به نحوه تخصیص اعتبار گفت: مدارس با توجه به تعداد کلاس‌ها، از ۳ تا ۱۲ کلاس طبقه‌بندی شدند و با توجه به وضع، میزان تخریب و اعتباری که برای تجهیز لازم بود، اعتبارهای متفاوتی را دریافت کردند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.