رعایت ضوابط بهداشتی از الزامات کارگاه های بسته بندی و فرآوری خرما
![رعایت ضوابط بهداشتی از الزامات کارگاه های بسته بندی و فرآوری خرما رعایت ضوابط بهداشتی از الزامات کارگاه های بسته بندی و فرآوری خرما](https://homakhouzestan.ir/wp-content/uploads/2019/08/images.jpg)
رعایت ضوابط بهداشتی از الزامات کارگاه های بسته بندی و فرآوری خرما سازمان جهاد کشاورزی خوزستان از صنایع مربوط به بسته بندی و فرآوری بهداشتی خرما همواره حمایت می کند. به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: : مشاور رییس سازمان و مسئول محیط زیست و سلامت غذا گفت: بر اساس تفاهم نامه منعقد
رعایت ضوابط بهداشتی از الزامات کارگاه های بسته بندی و فرآوری خرما
سازمان جهاد کشاورزی خوزستان از صنایع مربوط به بسته بندی و فرآوری بهداشتی خرما همواره حمایت می کند.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: : مشاور رییس سازمان و مسئول محیط زیست و سلامت غذا گفت: بر اساس تفاهم نامه منعقد شده بین سازمان و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جندی شاپور اهواز و در راستای ارتقاء هرچه بیشتر بهداشت محصولات کشاورزی، رعایت حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تأسیس بهره برداری واحدهای فرآوری و بسته بندی کننده خرما ضروری می باشد.
ژاله کریمی نژاد افزود: رعایت ضوابط فنی و بهداشتی از برداشت خرما تا انبارداری ، فرآوری ، بسته بندی کننده و فروش و عرضه آن نقش مهمی در کاهش ضایعات، افزایش ایمنی محصول ، رضایت مصرف کنندگان و افزایش صادرات خواهد داشت.
وی ادامه داد: این سازمان همواره با حمایت از تولید محصول با کیفیت، مجوز و تسهیلات مختلفی را به متقاضیان راه اندازی کارگاه ها و کارخانجات بسته بندی و فرآوری خرما ارائه می کند تا با استفاده از تکنولوژی روز صنایع غذایی و مکانیزه شدن واحدهای تولیدی گام بلندی در راستای توسعه و عرضه این محصول در کشور و صادرات بردارد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰