تاریخ انتشار : شنبه 10 آگوست 2019 - 14:52

رعایت ضوابط بهداشتی از الزامات کارگاه های بسته بندی و فرآوری خرما

رعایت ضوابط بهداشتی از الزامات کارگاه های بسته بندی و فرآوری خرما

رعایت ضوابط بهداشتی از الزامات کارگاه های بسته بندی و فرآوری خرما سازمان جهاد کشاورزی خوزستان از صنایع مربوط به بسته بندی و فرآوری بهداشتی خرما همواره حمایت می کند. به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: : مشاور رییس سازمان و مسئول محیط زیست و سلامت غذا گفت: بر اساس تفاهم نامه منعقد

رعایت ضوابط بهداشتی از الزامات کارگاه های بسته بندی و فرآوری خرما

سازمان جهاد کشاورزی خوزستان از صنایع مربوط به بسته بندی و فرآوری بهداشتی خرما همواره حمایت می کند.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: : مشاور رییس سازمان و مسئول محیط زیست و سلامت غذا گفت: بر اساس تفاهم نامه منعقد شده بین سازمان و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جندی شاپور اهواز و در راستای ارتقاء هرچه بیشتر بهداشت محصولات کشاورزی، رعایت حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تأسیس بهره برداری واحدهای فرآوری و بسته بندی کننده خرما ضروری می باشد.

ژاله کریمی نژاد افزود: رعایت ضوابط فنی و بهداشتی از برداشت خرما تا انبارداری ، فرآوری ، بسته بندی کننده و فروش و عرضه آن نقش مهمی در کاهش ضایعات، افزایش ایمنی محصول ، رضایت مصرف کنندگان  و افزایش صادرات خواهد داشت.

وی ادامه داد: این سازمان همواره با حمایت از تولید محصول با کیفیت، مجوز و تسهیلات مختلفی را به متقاضیان راه اندازی کارگاه ها و کارخانجات بسته بندی و فرآوری خرما ارائه می کند تا با استفاده از تکنولوژی روز صنایع غذایی و مکانیزه شدن واحدهای تولیدی گام بلندی در راستای توسعه و عرضه این محصول در کشور و صادرات بردارد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.