تاریخ انتشار : چهارشنبه 24 آوریل 2019 - 18:49

مبارزه با آفت ملخ در ۶ هزار هکتار از اراضی خوزستان/تدارک ۲۵ باند فرودگاهی در شهرستان‌های برای هواپیما و پهبادهای سم پاش

مبارزه با آفت ملخ در ۶ هزار هکتار از اراضی خوزستان/تدارک ۲۵ باند فرودگاهی در شهرستان‌های برای هواپیما و پهبادهای سم پاش

هما خوزستان : آفتتاکنون در ۶ هزار هکتار از اراضی خوزستان با ملخ مبارزه شد اما به این معنی نیست که آفت ملخ شیوع پیدا کرده است بلکه حتی اگر یک‌دانه آفت مشاهده شد، مبارزه به‌صورت کامل صورت می‌گیرد. 💥به دلیل این‌که در کشور یمن و عربستان مدیریت و مبارزه مناسبی با آفت ملخ صورت

هما خوزستان : آفتتاکنون در ۶ هزار هکتار از اراضی خوزستان با ملخ مبارزه شد اما به این معنی نیست که آفت ملخ شیوع پیدا کرده است بلکه حتی اگر یک‌دانه آفت مشاهده شد، مبارزه به‌صورت کامل صورت می‌گیرد.

💥به دلیل این‌که در کشور یمن و عربستان مدیریت و مبارزه مناسبی با آفت ملخ صورت نگرفت قبل از عید شاهد ورود برخی دسته‌ها و گاهی به‌صورت انفرادی در برخی استان‌های مرزی بودیم.

💥در خوزستان با توجه به اقدامات انجام شده، شاهد شیوع این آفت نبودیم.

💥 محصولات کشاورزی در دوره کاشت، داشت و برداشت با عوامل زیان‌رسان متعددی مواجه می‌شوند اما یکی از مخرب‌ترین آفت‌هایی که به محصولات کشاورزی حمله می‌کند، ملخ است که می‌تواند موجودیت کشاورزی یک منطقه را از بین ببرد.

💥 به محض رویت، اولین اطلاعیه اقدامات موردنیاز انجام می‌شود، تاکنون در ۶ هزار هکتار از اراضی خوزستان با ملخ مبارزه شد اما به این معنی نیست که آفت ملخ شیوع پیدا کرده است بلکه حتی اگر یک‌دانه آفت مشاهده شد، مبارزه به‌صورت کامل صورت می‌گیرد.

💥آفت ملخ در استان خوزستان به‌صورت انفرادی رویت شد ولی به‌صورت دسته مهاجم مشاهده نشده است.

💥رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با اشاره به تشکیل ستاد مبارزه با آفت ملخ در کلیه شهرستان‌های خوزستان، بیان کرد: ۱۲۷ اکیپ ردیاب در شهرستان‌های مختلف تشکیل شد و تصمیم گرفته شد که از کل ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار هکتار اراضی خوزستان مراقبت شود و تا کنون برای ۶۰۰ هزار هکتار از اراضی ردیابی صورت گرفته است.

💥 ۱۷ گروه سم‌پاشی در آمادگی کامل هستند و ۲۵ باند فرودگاه در شهرستان‌های مختلف تدارک دیده شد؛ همچنین ۵۵ تن سم وارد استان شد و تجهیزات سم‌پاشی مختلف، هواپیما و حتی پهپاد برای مبارزه با ملخ‌ها آماده شده است.

💥اطلاع‌رسانی به صورت‌های مختلف برای کشاورزان انجام شد؛ همچنین آموزش کشاورزان و کارشناسان در زمینه شناسایی آفت ملخ، تفاوت گونه ای مختلف ملخ‌ها و روش‌های مبارزه با این آفت در دستور کار قرار گرفت.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.