تاریخ انتشار : دوشنبه 7 ژانویه 2019 - 22:28

درخشش مخترعان خوزستانی در جشنواره بیکسپو کره جنوبی

درخشش مخترعان خوزستانی در جشنواره بیکسپو کره جنوبی

هماخوزستان: مخترعان خوزستانی صنعت آب و برق خوزستان با طرح تصفیه‌های قابل حمل خورشیدی موفق به کسب مدال نقره جشنواره بیکسپو از کشور کره جنوبی شدند. هماخوزستان: صادق حقیقی‌پور، یکی از اعضای تیم طراح تصفیه‌خانه سیار اظهارکرد: از دو سال قبل مطالعات خود را در این زمینه آغاز کردیم و این تصفیه‌خانه به جدیدترین روش

هماخوزستان: مخترعان خوزستانی صنعت آب و برق خوزستان با طرح تصفیه‌های قابل حمل خورشیدی موفق به کسب مدال نقره جشنواره بیکسپو از کشور کره جنوبی شدند.

هماخوزستان: صادق حقیقی‌پور، یکی از اعضای تیم طراح تصفیه‌خانه سیار اظهارکرد: از دو سال قبل مطالعات خود را در این زمینه آغاز کردیم و این تصفیه‌خانه به جدیدترین روش گندزدایی در دنیا که ترکیبی از روش‌های ازن زنی، uv و رادیکال‌های آزاد و الکترولیز که هر کدام به عنوان روش جداگانه‌ای برای تصفیه آب مورد استفاده قرار می‌گیرد، طراحی و ساخته شده که انرژی مورد نیاز آن با استفاده از پنل‌های خورشیدی تامین می‌شود.

حقیقی‌پور افزود: برای اولین بار در این دستگاه قابلیت استفاده همزمان از این روش‌ها در یک سیستم به صورت سیار فراهم شده است.

وی با اشاره به تامین آب مورد نیاز مناطق دوردست تصریح کرد: برای اینکه بتوانیم آب آشامیدنی با کیفیت در روستاهای دوردست تامین کنیم، به دلیل اینکه تامین تجهیزات سخت و دشوار است، با احداث این تصفیه‌خانه پیشرفته خورشیدی می‌توانیم آب شرب بهداشتی و با کیفیت را تامین کنیم.

عضو گروه منتخب جشنواره بیکسپو با اشاره به این فناوری نوین تصفیه آب در دنیا، خاطر نشان کرد: در برخی از کشورهای توسعه یافته از روش ازن برای گند زدایی استفاده می‌شود که ما با طراحی و ساخت این تصفیه‌خانه با متدهای پیشرفته تصفیه گندزدایی، توانستیم با طراحی فناوری نوین و بی‌نظیر تصفیه آب بار دیگر اقتدار علمی كشورمان و استان خوزستان را با افتخار به اثبات برسانیم.

وی افزود: در کشور ایران برای تصفیه آب از روش کلرزنی استفاده می‌شود که این روش نیاز به تاسیسات وسیعی دارد و برای اجرای آن نیاز به افراد متخصص در این زمینه است.

مدیرعامل شرکت آبفا خوزستان خاطر نشان کرد: از این رو در این طرح به دنبال ساخت دستگاهی بودیم که بتوان ضمن ارتقاء شاخص‌های حفاظت از محیط زیست، از آن در مناطق صعب‌العبور، شرایط بحرانی و بلاهای طبیعی استفاده و آب تصفیه شده را تولید کرد. همچنین می‌توان از آن به عنوان يك سيستم آب شيرين كن رفع معایب و نواقص تاسیسات موجود با كاربرد و مزايايي مانند RO استفاده كرد.

هماخوزستان: حقیقی پور با اشاره به تولید آب این تصفیه خانه تصریح کرد: توان تولید این دستگاه در صورت استفاده از آب چاه یا رودخانه به میزان ۱۰ لیتر در دقیقه با TDS بین ۱۰ تا ۲۰ ppm آب آشامیدنی با کیفیت است.

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.