تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 27 سپتامبر 2018 - 16:40

وزارت بهداشت امکانات خود را برای اربعین حسینی مهیا کرده است

وزارت بهداشت امکانات خود را برای اربعین حسینی مهیا کرده است

هماخوزستان: وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: وزارت بهداشت همچون سال قبل همه امکانات درمانی و درمانگاهی و اورژانس 115 را برای ارائه خدمات بهداشتی درمانی در مراسم اربعین حسینی مهیا کرده است. سید حسن قاضی زاده هاشمی افزود: مراسم اربعین حسینی مراسم ویژه ای است که در هیچ جای دنیا نظیر ندارد. وزیر

هماخوزستان: وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: وزارت بهداشت همچون سال قبل همه امکانات درمانی و درمانگاهی و اورژانس 115 را برای ارائه خدمات بهداشتی درمانی در مراسم اربعین حسینی مهیا کرده است.

سید حسن قاضی زاده هاشمی افزود: مراسم اربعین حسینی مراسم ویژه ای است که در هیچ جای دنیا نظیر ندارد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با توجه به تدابیری که اندیشیده شده هیچ مشکلی وجود نخواهد داشت.

وی با تاکید بر لزوم همکاری مردم برای جلوگیری از سرایت بیماری های واگیردار افزود: امسال با توجه به شرایط موجود و بیماری های واگیردار و وبا در مرز عراق نیازمند همکاری همه مردم هستیم بدین صورت که باید دقت بیشتری در آب آشامیدنی و نوع تغذیه صورت گیرد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: فصل شیوع آنفلوآنزا شروع می شود و باید مراقب سرماخوردگی ها باشیم.

بیش از 2 میلیون زایر از مرز چذابه، شلمچه و مهران به کشور عراق سفر می کنند.

** بهداشت و درمان کشور در چهار سال گذشته متحول شد
قاضی زاده هاشمی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: تحولاتی که در چهار سال گذشته در بخش بهداشت و درمان کشور انجام شده در 30 سال قبل نشده و در نوع خود بی نظیر است.
وی هدف از سفر خود به خوزستان را بهره برداری از طرح ها و لمس مشکلات مردم دانست و اظهار داشت: 70 طرح بهداشتی درمانی شامل بیمارستان کودکان، بیمارستان سوانح سوختگی طالقانی اهواز، کلینیک ویژه، اورژانس، بهسازی، نوسازی و توسعه، مراکز بهداشتی جامع سلامت، پایگاه های بهداشتی و تخت ای سی یو در استان خوزستان بهره برداری می شود.
وی اظهار داشت: این طرح ها در شهرستان های اهواز، شوش، شوشتر، گتوند، ماهشهر، مسجدسلیمان، رامهرمز، اندیمشک، دزفول، ماهشهر، رامشیر، باغملک و امیدیه اجرا شده اند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: برای تکمیل نوسازی و تجهیز این طرح ها توسط دانشگاه ها و دانشکده ها بیش از پنج هزار میلیارد ریال هزینه شده است.

** شهرستان شوش با استاندارد کشوری بهداشت و درمان فاصله دارد
وی با اشاره به نوسازی و بازسازی بیمارستان نظام مافی شوش گفت: نسبت به چهارسال قبل تحول خوبی در بخش بهداشت و درمان شوش شده و خدمات خوبی در سطح شهرها و روستاها ارائه شده است.
قاضی زاده هاشمی افزود: شوش همچنان فاصله زیادی در بخش بهداشت و درمان با استاندارد کشوری دارد که باید بیمارستان در حال ساخت 164 تختخوابی شوش تکمیل شود.
وی با تاکید بر لزوم اضافه شدن حداقل 150 تخت بیمارستانی و تجهیزات جدید در شوش اظهار داشت: باید حدود 300 تخت بیمارستان در این شهر داشته باشیم تا بگوییم وضعیت در این شهرستان خوب است نه عالی.
وی گفت: در بازدید از وضعیت بهداشت و درمان شهرستان شوش تصمیماتی اتخاذ شد که تلاش خواهیم کرد این تصمیمات شامل MRI، تکمیل بیمارستان جدید، پایگاه اورژانس، تامین پزشک متخصص و بیماران خاص امکاناتی نیاز دارند که با تصمیماتی که اتخاذ شده به تدریج این مشکلات رفع می شوند.
هشت طرح بهداشتی و درمانی روز پنجشنبه در آیینی با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درشهرستان شوش به بهره برداری رسید.
این طرح ها شامل بلوک زایمان حضرت مریم(س)، کلینیک ویژه تخصصی و فوق تخصصی حضرت دانیال نبی(ع)، مراکز خدمات جامع سلامت سید حمادی، خویس، محمد صافی، محمد شقاطی و خلف مسلم و همچنین ICU بیمارستان نظام مافی شهر شوش می باشند.
برای احداث این طرح ها بیش از 6 هزار مترمربع مساحت دارند و بیش از 160 میلیارد ریال برای آنها هزینه شده است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.